24 TIMERS VAKTTELEFON: 71 67 19 99

Om begravelsesbyrået

Hvem er vi?

Eidsvaag Berg-Mølgaard Begravelsesbyrå As består av to familiebedrifter, og har i dag fem ansatte.


Eidsvaag Begravelsesbyrå AS har vært i en familie siden 1976, og har siden 1991 vært drevet av Ellen Morch Olsen. I 2005 gikk byrået videre til neste generasjon og Helen Morch Olsen ble daglig leder. 


I oktober 2013 ble byrået fusjonert med B. Berg begravelsesbyrå, Magnar Mølgaard. Dette var også et familiedrevet byrå. Byrået ble startet i 1943 som en fortsettelse av Alb. Angviks begravelsesbyrå. Byrået ble drevet av Borghild Berg frem til 1970 og da tok hennes nevø Magnar Mølgaard over driften og har drevet byrået til 2013.


Helen Morch Olsen er det fusjonerte byråets daglige leder. 


I og med denne fusjonen er det bygd opp et byrå med meget stor kompetanse innen gravferdsyrket. Vårt mål er å kunne tilby et høyt faglig miljø, bistå de pårørende med praktiske gjøremål i forbindelse med dødsfall uansett livssyn og bidra til at dette blir ivaretatt på en verdig og god måte.

Som medlem av Virke Gravferd har vi forpliktet oss til å utføre vårt arbeid med hensynsfullhet og respekt for de pårørende.


Vi er pålagt taushetsplikt med hensyn til personlige forhold. Vi etterstreber å utøve alle deler av yrkesutførelsen med verdighet både med tanke på den avdøde og de pårørende.


Vi er tilgjengelige hele døgnet alle dager, og kan ta oss av alt det praktiske som må gjøres i forbindelse med en gravferd.

Kontakt oss